Hieronder vindt u een aantal voor u relevante schooldocumenten die u meer informatie geven over onze school, waar we voor staan en hoe we hier aan werken.

Schoolplan

We werken op basisschool Achthoeven aan de hand van een voor 4 schooljaren vastgesteld plan. Dit schoolplan geeft u inzicht in waar Achthoeven voor staat en waar we in de planperiode aan gaan werken. Het schoolplan voor de periode 2016-2020 vindt u door hier te klikken.

Schoolgids 
Om u inzicht te geven in de dagelijkse praktijk van de school, over de manier waarop we werken en de regels en afspraken die we op school hanteren we jaarlijks een schoolgids, waarin al deze informatie staat beschreven. De schoolgids voor schooljaar 2017-2018 vindt u door hier te klikken.

Structureel Coöperatief Leren
Wij werken op school Structureel Coöperatief Leren. Dit is een vorm van "echt samenwerken" geregeld volgens een aantal vastomlijnde afspraken. Dit SCL is een manier om alle leerlingen een duidelijke rol in de groep te geven. Hieronder geven we een korte omschrijving van wat dit Structureel Coöperatief Leren precies inhoudt Omschrijving Structureel Coöperatief Leren.docx

Aanmeldformulier 
Mocht u uw kind willen inschrijven op onze school dan vindt u hieronder het aanmeldingsformulier.
U kunt dit ingevuld en ondertekend afgeven op onze school.
aanmeldingsformulier

AVG
In mei 2018 is de nieuwe AVG privacywet ingevoerd.
Via deze brief informeert stichting Tangent u over de gevolgen van deze wet.Laatste Nieuws

Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 5
Nieuwsbrief 4

Uit het fotoboek

IMG_20170928_133439193 (1) De groep 3 leerlingen van de groep 3/4
En wat kunnen ze gekke bekken trekken :-) Groep 3a