Nieuwsbrief 21 april

Beste nieuwsbrieflezers,

 

Fijn dat u weer even de tijd neemt om onze maandelijkse nieuwsbrief te lezen. We praten u bij over een aantal actuele onderwerpen. Mocht één van deze onderwerpen u bezig houden, of bij u tot vragen leiden, horen we het graag.

 

Veel leesplezier en namens team Achthoeven een hartelijke groet.

 

Beste ouders, verzorgers.

 

De laatste nieuwsbrief is van alweer even geleden. In de tussentijd heeft u van ons diverse nieuwsflitsen ontvangen. De afgelopen periode stonden veel activiteiten op het programma, waarbij van een aantal pas heel laat bekend was wat er van ons / van u werd verwacht. Om die reden hebben we niet gewacht tot de nieuwsbrief weer zou verschijnen. Zo heeft u kunnen lezen over Pasen, het schoolvoetbaltoernooi en het bezoek van het koningspaar aan Tilburg met bijbehorende stickeractie.

Bij veel activiteiten werd ook om uw hulp gevraagd. ’t Is dan altijd prettig dat de ouderraad ons ondersteunt en dat er ouders zijn die bij activiteiten mee willen helpen. Het vinden van voldoende hulp valt niet altijd mee, waardoor soms lang onduidelijk blijft of een activiteit daadwerkelijk kan doorgaan. Gelukkig komt ’t bijna altijd wel goed. We, en de kinderen in het bijzonder, waarderen uw hulp dan ook enorm!

Nu staat de vakantie voor de deur. Tijd om even uit te blazen, of om juist deel te nemen aan één van die activiteiten die op de rol staan. Ook na de meivakantie staat weer het nodige op de agenda. Wat dacht u bijvoorbeeld van de thema-avond op donderdag 8 juni? Wij kijken er al naar uit en rekenen op een grote opkomst!

 

Fijne vakantie allemaal!

 

Namens team Achthoeven,

René Los

 

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Inschrijven voor Nieuwsbrief Achthoeven

Uit het fotoboek

IMG_20170928_133439193 (1) De groep 3 leerlingen van de groep 3/4
En wat kunnen ze gekke bekken trekken :-) Groep 3a

Laatste Nieuws

Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 5
Nieuwsbrief 4