Kersttocht Udenhout

De kersttocht van Udenhout was ondanks het wat mindere weer een groot succes. De school zag er als een plaatje uit en we hebben veel bezoekers mogen ontvangen. Meneer Martin en Ellie hadden alles tot in de puntjes georganiseerd. 
Het schimmenspel werd druk bezocht en de kerstman heeft vele kinderen een hand geschud in zijn speciaal ingerichte hoekje. De orgelman speelde zijn muziek op de momenten dat de spelers van het schimmenspel even een rustmomentje hadden. 
Buiten bij de ingang zong het koor "In Between"  heerlijke kerstliedjes en aan de achterzijde van de school had de oudervereniging een heerlijke, overdekte stand waar zij Gluhwein, warme chocomel en heerlijke schuimkoeken uitdeelde aan iedereen die langskwam. Er waren ook nog live dieren en een mooi kampvuur te zien. Mooi om te zien hoe we dit samen als school hebben weg kunnen zetten. Nogmaals dank aan alle ouders die er de nodige tijd in hebben gestoken. Mede dankzij jullie was het een groot succes!
We willen speciaal banketbakkerij de MARO uit Berkel Enschot en Anggrek uit Udenhout nog bedanken voor hun kosteloze bijdrage aan deze geslaagde avond

Rest ons nog iedereen nog hele prettige feestdagen te wensen en alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar (2015) dat inmiddels voor de deur staat.
Team Achthoeven

Inschrijven voor Nieuwsbrief Achthoeven

Uit het fotoboek

IMG_20170928_133439193 (1) De groep 3 leerlingen van de groep 3/4
En wat kunnen ze gekke bekken trekken :-) Groep 3a

Laatste Nieuws

Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 5
Nieuwsbrief 4