Groep 1-2

 

Groep 1/2 a  (Juf Claudia en juf Judith)

 

Juf Claudia staat maandag, dinsdag en donderdag voor de groep. Op woensdag zijn we lekker vrij! En op vrijdag is juf Judith in de groep.
In groep 1-2a zijn we de hele dag druk bezig. We werken in verschillende vormen, maar altijd vanuit een centraal thema. Zo hebben we kringen, werklessen en bewegingslessen. In de kringen doen we verschillende dingen. De ene keer zijn we bezig met het eerste rekenen, de andere keer doen we spelletjes met woorden en letters of we doen een activiteit die past bij het thema. Daarnaast lezen we graag boeken en zingen we liedjes. Tijdens de werklessen bieden we ontwikkelingsmaterialen aan, zijn er verschillende knutselactiviteiten en is er ruimte om in verschillende hoeken te spelen. Zo is er voor elk kind een activiteit dat bij zijn/ of haar interesse en ontwikkelingsniveau past. Twee keer in de week gaan we naar de speelzaal. Dan gaan we gymmen of dansen. Natuurlijk spelen we ook lekker buiten. 

Ook zo benieuwd naar het thema waar we nu aan werken? Loop dan gerust eens binnen om te kijken wat we allemaal aan het doen zijn. Jullie zijn van harte welkom. 

Juf Claudia

GROEP 1/2 B  (JUF HETTY)

In groep 1-2b wordt hard gewerkt en al spelend veel geleerd. We werken vanuit thema’s, zoals herfst, Sinterklaas, lente, etc., op het niveau van het  kind.  Zo hebben we reken – en taalactiviteiten in de kring,  werklessen, die bestaan uit ontwikkelingsmaterialen  en creatieve vakken, als tekenen en knutselen. Daarnaast gaan we op dinsdag en donderdag gezellig gymmen en dansen in de speelzaal.  Of we doen een spelles.  Natuurlijk is het ook erg belangrijk om buiten te spelen.

We zijn lief voor elkaar; we leren om samen te spelen en samen te delen en natuurlijk ook om samen te werken.  We helpen elkaar als iets niet lukt.

We vinden het heel leuk  op school en hebben heel vaak geen zin om naar huis te gaan.

U bent van harte welkom  om een  kijkje te komen nemen in de klas.

Groetjes, Hetty

Uit het fotoboek

IMG_20170928_133439193 (1) De groep 3 leerlingen van de groep 3/4
En wat kunnen ze gekke bekken trekken :-) Groep 3a

Laatste Nieuws

Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 5
Nieuwsbrief 4